Over Ard Buis

Mijn naam is Ard Buis (1974). De woningmarkt is één van mijn passies. Mijn kracht ligt in verbinden, persoonlijk contact, plannen, organiseren, brede kennis van de marktsituatie, resultaten realiseren en onderhandelen. Dit alles wilde ik graag combineren om in de dynamische woningmarkt iets te kunnen betekenen voor particulieren en organisaties. Daarom ben ik eind 2016 gestart met BUIS Woningmarktconsultancy.

Woorden die mij typeren zijn: Sociaal, sportief, integer, betrokken, praktisch en oplossingsgericht. Ik vind het belangrijk om rekening te houden met de wensen van alle betrokkenen. Ik voel me betrokken bij mijn klanten, hun doelen en missie. Daarnaast kan ik goed aanvoelen wat er op de werkvloer speelt en daarop passend acteren. Ik ben goed op de hoogte van actuele zaken in de woningmarkt en vind het vanzelfsprekend om opleidingen te volgen om mijn kennis up to date te houden. 

En ik heb nog andere passies: Wielrennen, hardlopen, reizen en gezond & lekker eten. Gezond zijn en blijven vind ik belangrijk. Voor mezelf en voor anderen. Maatschappelijk een bijdrage leveren vind ik logisch en doe ik graag. Daarom train en coach ik de jeugdkeepers van voetbalclub SVC ’08 en ben ik lid van de Technische Commissie. Daarnaast ben ik actief als adviseur Vastgoed van de Diaconie Scheveningen.

Gedurende 15 jaar heb ik diverse functies vervuld bij een grote woningcorporatie op gebied van verkoop/projectmanagement, advisering en makelaardij. Met als werkgebied regio Haaglanden, Rotterdam en het Westland.

Ik heb de makelaarsopleiding afgerond in 2001, de opleiding tot NVM Woningmarktconsultant in 2011 en de post-hbo studie Vastgoedmanagement aan de Haagse Hogeschool heb ik in 2014 behaald. Sinds 2012 ben ik gecertificeerd Kandidaat Register Makelaar Taxateur (K-RMT).