Over Ard Buis

Mijn naam is Ard Buis (1974). De woningmarkt is één van mijn passies. Mijn kracht ligt in verbinden, persoonlijk contact, plannen, organiseren, brede kennis van de marktsituatie, resultaten realiseren en onderhandelen. Dit alles wilde ik graag combineren om in de dynamische woningmarkt iets te kunnen betekenen voor particulieren en organisaties. Daarom ben ik eind 2016 gestart met BUIS Woningmarktconsultancy.

Woorden die mij typeren zijn: sociaal, sportief, integer, betrokken, praktisch en oplossingsgericht. En ik heb nog andere passies: wielrennen, hardlopen, reizen en gezond & lekker eten.

De afgelopen 15 jaar heb ik diverse functies vervuld bij een grote woningcorporatie op gebied van verkoop/projectmanagement, advisering en makelaardij. Met als werkgebied regio Haaglanden, Rotterdam en het Westland. Daarvoor heb ik een periode als makelaar gewerkt bij een makelaarskantoor in Scheveningen.

Ik heb de makelaarsopleiding afgerond in 2001, de opleiding tot NVM Woningmarktconsultant in 2011 en de post-hbo studie Vastgoedmanagement aan de Haagse Hogeschool heb ik in 2014 behaald.  Sinds 2012 ben ik gecertificeerd Kandidaat Register Makelaar Taxateur (K-RMT).