Projectmanagement

BUIS Woningmarktconsultancy adviseert, begeleidt en biedt ondersteuning aan ontwikkelaars, aannemers, beleggers, woningcorporaties en makelaars op gebied van projectmanagement, verkoopstrategie en gebiedsontwikkeling. Als verkoopmanager heb ik in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het verkopen van zowel nieuwbouwwoningen als van bestaande woningen vanuit verschillende perspectieven.

Ontwikkelaars/aannemers/beleggers
Het projectmanagement bestaat o.a. uit advisering in de planvoorbereiding en het verkoop/verhuurmanagement tijdens de realisatiefase. Denk aan werkzaamheden als:

  • Advisering in de fase van schetsontwerp tot aan definitief ontwerp
  • Opzetten, vormgeven en bewaken van het verkoop/verhuurtraject
  • Selecteren, motiveren en aansturen van de verkopende/verhurende makelaars
  • Advisering bij het opstellen van de juridische documenten zoals de koop-/aannemingsovereenkomst, de huurovereenkomst, de akte van splitsing, de akte van levering etc.
  • Advisering bij het tot stand brengen en verzamelen van alle contractstukken t.b.v. kopers/huurders
  • Aansturing van de marketing/communicatie waaronder de ontwikkeling van alle communicatiemiddelen en het organiseren van voorlichtingsbijeenkomsten met (kandidaat) kopers/huurders.

Woningcorporaties
Woningcorporaties kunnen mijn expertise gebruiken die betrekking hebben op het gebied van de coördinatie van alle activiteiten die te maken hebben met de verkoopportefeuille. Denk aan het coördineren van de verkoop van woningen en woningcomplexen binnen de kaders van Assetmanagement, contactpersoon zijn voor de externe partners en het bewaken van de begrote verkoopresultaten en het verkoopbudget.

Na een dienstverband van 15 jaar bij een grote woningcorporatie ben ik goed bekend met de organisatiestructuur, de maatschappelijke taken en de verkoop-en verhuurregels waaraan een corporatie moet voldoen.

Opdrachtgevers
Voor een overzicht van de recente opdrachtgevers en de uitgevoerde werkzaamheden, ga naar mijn LinkedIn pagina. Op verzoek kan ik mijn portfolio toesturen.