Projectmanagement

BUIS Woningmarktconsultancy adviseert, begeleidt en biedt ondersteuning aan ontwikkelaars, aannemers, beleggers, woningcorporaties en makelaars op gebied van projectmanagement, verkoopstrategie en gebiedsontwikkeling. Als verkoopmanager heb ik in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het verkopen van zowel nieuwbouwwoningen als van bestaande woningen vanuit verschillende perspectieven.

Ontwikkelaars/aannemers/beleggers
Het projectmanagement bestaat o.a. uit advisering in de planvoorbereiding en het verkoop/verhuurmanagement tijdens de realisatiefase. Denk aan werkzaamheden als:

  • Advisering in de fase van schetsontwerp tot aan definitief ontwerp
  • Opzetten, vormgeven en bewaken van het verkoop/verhuurtraject
  • Selecteren, motiveren en aansturen van de verkopende/verhurende makelaars
  • Meedenken en meewerken aan de juridische documenten zoals de koop-/aannemingsovereenkomst, de huurovereenkomst, de akte van splitsing, de akte van levering etc.
  • Het mede tot stand brengen en verzamelen van alle contractstukken t.b.v. kopers/huurders
  • Aansturing van de marketing/communicatie waaronder de ontwikkeling van alle communicatiemiddelen en het organiseren van voorlichtingsbijeenkomsten met (kandidaat) kopers/huurders.

Woningcorporaties
Voor woningcorporaties kan ik alle activiteiten verrichten die te maken hebben met de verkoopportefeuille en met de verhuring van vrije sector huurwoningen.

Na een dienstverband van 15 jaar bij een grote woningcorporatie ben ik goed bekend met de organisatiestructuur, de maatschappelijke taken en de verkoop-en verhuurregels waaraan een corporatie moet voldoen.

Makelaars
Piek in de nieuwbouwprojecten? Zet dan iemand in die volledig zorgt voor zowel het contact met de (kandidaat) kopers als het contact met de opdrachtgever. Die inzet kan BUIS Woningmarktconsultancy leveren! Door jarenlange ervaring als verkopende makelaar van nieuwbouwprojecten en als verkoopmanager bij de ontwikkelende partij is dit voor mij zeer bekend terrein.